OM FITNESSDELUX

VI ÄR TEAM
FITNESSDELUX

Fitness Delux består av många medlemmar och eldsjälar som tillsammans bildar ett familjärt team. Bland våra medlemmar finns stor kompetens inom flertalet områden som bidrar genom diverse erbjudanden och rabatter. Vi är stolta över att samarbeta med läkare och fysioterapeut i frågor och önskemål från våra teammedlemmar. Som personliga tränare kan vi erbjuda enskild personlig träning, gruppträning, företagsträning och kostrådgivning.

VAD VI GÖR

 

 

 

När ni väljer att arbeta med Fitness Delux är det viktigt att förstå innebörden av ett helhjärtat samarbete. Vi genomför våra aktiviteter med en 100-procentig hängivelse och det enda kravet vi har på våra klienter är ett ömsesidigt engagemang. Till följd av att vi vill arbeta med klienter utifrån ett långsiktigt och hängivet perspektiv, reserverar vi oss för att avböja nya samarbeten med klienter då vi strävar efter att ge befintliga klienter full fokus och uppmärksamhet. Vi har som mål att ha 100 procent nöjda klienter och vi är väldigt måna om vårt namn och varumärke.  

VÅRA LÄKARE & TRÄNARE

 

Parwanah Andesh

Läkare

 

Daniel Andesh

Fysioterapeut

 

Ehsan Andesh

Personlig Tränare

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN TRÄNING OCH KOST?

Vill du  komma igång med träningen, står du still i utvecklingen eller når du inte dina mål? Kontakta oss på Team Fitness Delux för ett kostnadsfritt möte där vi går igenom dina målsättningar med träning och kost.

KONTAKT

email-filled-closed-envelope     Kasernhöjden 14, 653 39 Karlstad

FÖLJ OSS